Njenu transformaciju su videli svi, ali i dalje je teško poverovati da se radi o istoj osobi

Bezuba 36-godišnja njujorčanka Ališa, koja je poznata kao influenserka sa TikToka pod nazivom Princes Gliterhed (Princeza Blistaloglava) nedavno je uspela da skrene pažnju celog sveta na sebe, iako je i pre toga imala impresivnu armiju pratilaca na ovoj mreži. Tačnije, njih 1.4 miliona.

Ipak, onim što je izvela nedavno je skrenula pažnju na sebe i mnogih drugih koji je nisu pratili na ovoj mreži. Naime, ona je pokazala kako ona zapravo izgleda kada se ne sređuje za snimanje, tako da su mase ljudi sa interneta bile zgranute kad su shvatili da ona zapravo zaista nema zube, ali i da izgleda kao da ima bar 30 godina više nego što ima zaista.

Foto: tiktok.com/@princxssglitterhead?

SLIKA: Princes Gliterhed se često snima sa ćerkama

Međutim, stvar je i mnogo šokantnija, jer kada se montira, ona izgleda kao da ima bar 10 godina manje. 😱 Ališa, koja sebe zove i Bezubom Princezom, inače majka četvoro dece, kaže da je razlog zašto je to uradila složeniji.

- Za one koji ne znaju, od detinjstva sam imala probleme sa zubima, ali nakon što sam se udala u dvadesetoj i nakon što sam rodila prvo dete u 21. godini, zubi su počeli da mi pucaju i ispadaju jedan po jedan - kaže Gliterhedova, dodajući da je u 24. godini sređivala zube, ali da je posle perioda od 9 godina sada došlo vreme da stavlja nastavke, tako da je morala da izvadi sve krunice.

Upitana kako se snalazi sa mrziteljskim komentarima na mreži, ova neobična žena odgovara da ne radi ništa drugo što ne rade i ostali.

- Ja sam srećno udata žena i majka četvoro dece. Pri tom sam i profesionalna šminkerka koja se šminka i za sebe, i koja ima prava da se šminka kao i svi ostali. Ako vam to smeta, možete da ukinete ceo Holivud - odsečno odgovara na kritike Bezuba Princeza.

Foto: tiktok.com/@princxssglitterhead?

Sudeći po svemu, Ališa neće još dugo nositi veštačke zube, budući da se sprema da ugradi keramičke nastavke, tako da za onakvih snimaka kakve smo imali prilike da vidimo ovih dana neće više biti materijala.

Ali, ako ništa drugo, ostaće kao svedočenje da budemo troduplo oprezni kada ocenjujemo nečiji izgled preko ekrana. Ako je neko od vas zaintresovan za njen sadržaj i trikove u šminkanju, a morate priznati da je majstor, na mreži TokTok je možete naći pod korisničkim imenom @princxssglitterhead?. 😬

Autor: redportal.rs

#TikTok

#bezuba princeza

#princeza gliterhed

#transformacija