Još uvek nije utvrđeno da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi

ČAČAK: Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu, pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policijkoj upravi u Čačku, koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim informacijama pretpostavlja se da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu, prenosi Kurir.rs.

Još uvek nije utvrđeno da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi.

- Taj most ima pešačku stazu i dosta ljudi tuda prolazi. Jutros kad sam krenuo na posao, na sredini mosta, odakle je ta osoba verovatno skočila u vodu, ugledao sam dopola izgorelu sveću koja je bila zamotana u novac i crveni konac. Ko zna šta se tu noćas sve izdešavalo - rekao je jedan Čačanin.

Na terenu su bili i vatrogasci-spasioci, koji su se spustili do reke Zapadne Morave kako bi eventualno pronašli dodatne tragove ukoliko je zaista došlo do skoka sa Železničkog mosta.

- Još uvek nije poznato da li je neko zaista pokušao samoubistvo skokom sa mosta i telo nije pronađeno, ali je nejasno zašto bi neko tik uz ogradu ostavio ranac i lične stvari, ali i tu sveću - kaže sagovornik navedenih novina.

Stvari koje su pronađene uz ogradu mosta nadležni su odneli na dalju analizu.

Autor: kurir.rs

#misterija

#skok u vodu

#voda

#Čačak

#Železnički most