Koliko na loše može da se preokrene raspoloženje?

Očekivali smo da ćemo dobro proći 2020. godine, godine koja je ušla u istoriju kao godina pandemije. Nadali smo se da će 2021. biti godina koja će nadoknaditi sve što smo bili uskraćeni. Koliko na loše može da se preokrene raspoloženje?

Prvih nekoliko dana, međutim, ne dozvoljava baš da se bude mnogo optimističan. Malo ona šašava epizoda u Kapitolu, malo produženja karantina u nekim zemljama i upozorenja za treći talas... Ne želite psihološki previše da klonete, a odmah primećujete horoskopske znakove koji budućnost ne vide baš optimistično. Ali ko predviđa da se 2021. godine neće mnogo poboljšati? Ko to sa velikom sigurnošću može da tvrdi?

Foto: Unsplash.com

Bik - Znak zadovoljstva oseća da je ograničen i da je zatvoren u kući nesposobnoj da živi svoj život onako kako ga poznaje. Naveče zaspi maštajući o kavijaru i lososu i čaše šampanjca koje bi popio na zabavi. Bik ne vidi svetlost na kraju tunela, pa se nemojte iznenaditi ako vidite da je potpuno izgubio zabavu.

Foto: Unsplash.com

Strelac - Strelac je jedan od znakova na koje je karantin uticao od prvog dana. Njegov veliki san je da putuje svakog meseca, ako je tako nešto moguće i sada se plaši da to neće uspeti ni u 2021. U svom gradu oseća se zarobljeno i kako vreme prolazi, gubi optimističan stav. Pomaže ako mu poklonite ukrasnu mapu za zid ili svetiljku-globus. Da malo zaboravi na muke.

Foto: Unsplash.com

Jarac - Jarac je racionalan i praktičan. Ne sanja i ne nada se, osim ako postoje opipljivi dokazi. On je prijatelj koji će vas saleteti kada opisujete sledeće putovanje koje želite da napravite u inostranstvu. On je kolega koji vam kaže da vaš život više nikada neće biti normalan, a da pri tom ostane pribran. Rođen je kao realista i ne želi da se uzbuđuje.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#horoskopski znaci

#horoskopski znak