Neka godina počne dinamično i intenzivno

Godina je započela, ali pre nego što požurimo da saznamo kako će se odvijati naše ljubavne veze 2021. godine, saznajmo šta je zapisano u zvezdama za prvi mesec u godini.

Januar počinje planetarnim promenama i topli Mars je napustio Ovna i preselio se u Bika. To znači da će se sve vratiti u normalu, što će uticati na veze, pol i finansijsku stabilnost. Afrodita istovremeno ulazi u Jarca i postavlja jači temelj u odnosima. I to će biti 3 znaka na koja će to uticati i koji će imati više koristi na erotskom nivou. Neka godina počne dinamično i intenzivno.

Foto: Unsplash.com

Bik - Mars je prešao u vaš horoskopski znak i to se ne dešava svaki dan. Iako to znači da seks neće izostati tokom meseca, dno je da Afrodita, koja vama vlada, udruži snage sa Marsom i zajedno stvore savršenu ravnotežu. Snaga, senzualnost i ogromna promena u erotskom polju.

Foto: Unsplash.com

Rak - Ljubav za vas nije nešto novo. To je najbolji način da provedete vreme. Januar, međutim, spaja Sunce i Veneru i izaziva poremećaje u 7. kući veza i važnih ljudi u vašem životu. 8. kuća intimnosti nadahnjuje vas da krenete dalje i pređete na viši nivo sa važnim poznanikom.

Foto: Unsplash.com

Lav - Prisustvo Afrodite utiče na vas i dolazi da vam zasladi život. Najverovatnije ćete se zaljubiti u osobu sa posla, ali najvažnije je drugačije. Pred kraj meseca Sunce ulazi u Vodoliju i vaše interesovanje je usmereno na odnose i kompromise koje ćete možda morati da napravite. Kao što smo rekli, ljubav i posao se kombinuju, pa imajte to na umu.

Foto: Unsplash.com

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#ljubav