Da li je moguće naći zdravu meru?

Postoji li neko ko ne uživa u dobroj hrani? Da, ima ih mnogo, ali njima se nećemo danas baviti, pošto ne možemo da objasnimo tu psiho sintezu ličnosti u jednom članku... Danas ćemo se pozabaviti onima koji su dijametralno suprotni, koji ne mogu da se iskontrolišu kada je ukusna hrana u pitanju. Takvi ljudi najčešće pokleknu za vreme praznika, kao što je npr Božić, koji je nedavno bio...

Istina je da nije bilo puno opcija za ovogodišnje praznike. I svake godine, bez obzira na pandemiju, postoje neki horoskopski znaci koji preteruju sa hranom, oni uživaju u tom trenutku, ali sutradan plaćaju cenu i kaju se.

Foto: Unsplash.com

Bik - Ako postoji jedan znak koji zna šta znači dobra i kvalitetna hrana, to je Bik. Bilo da je kuvar ili gost, on će obilno počastiti svojom porcijom jela i ići po repete. Pratiće ga naravno jedna, dve i tri čaše vina. A biće mesta i za slatkiše.

Foto: Unsplash.com

Rak - Znak koji koristi hranu za sićenje, kao emotivnu podršku i za ublažavanje stresa. Božić je s pravom praznik Raka i ove godine može da jede malo više, jer neće moći da slavi sa svom porodicom i prijateljima. Sutradan će se probuditi sa gorušicom.

Foto: Unsplash.com

Strelac - Jedan od najvećih zavisnika u zodijaku koji se ne plaši kalorija i ješće iz celog bifea. Piće, zabavljaće se i zaboraviće na neko vreme probleme svakodnevnog života. Problem je što neće prespavati noć od količine hrane koju je uneo. Čak i ako zna da je njegov stomak ne može podneti u tolikim količinama.

Foto: Unsplash.com

Jarac - Iako govorimo o najsuzdržanijem znaku koji zna da razgraniči i ne odstupa, njegov odnos sa hranom može čak postati erotski. Voli dobru, posebno domaću hranu i nema šanse da ne jede mnogo, posebno na Božić. Neki Jarčevi imaju prostran stomak, a neki nisu u stanju da svare hranu i provedu sledeći dan uz vodu i limun.

Foto: Unsplash.com

Autor: redportal.rs

#horoskopski znaci

#hrana

#ishrana

#jelo

#prejedanje