Ne čine to nužno da napakoste

Svi znamo da tračevi nisu najbolja stvar na svetu. Svi smo napravili ovu grešku, čak i oni kojima nije stalo do života drugih. U ljudskoj je prirodi da daje društvene komentare.

Postoji samo nekoliko znakova koji na to gledaju kao na ritual. Pozvaće vas da stavite kafu u džezvu i doneće slatkiše kad vas vide. Što se prevodi u nekoliko sati tračeva. Ne čine to nužno zbog zla. Ali deluje tako. Kad smo kod toga, da li nam ostaje još neka aktivnost?

Foto: Unsplash.com

Blizanci - Ovo je čovek koji će vas naterati da mu kažete sve o svom životu. Nećete ni znati kako ste mu mogli reći o prvom romantičnom razočaranju u vrtiću. Ali ima ovaj šarm koji vas ubeđuje. Problem je u tome što će on sve reći nekome drugom, čak i ako mu obećate da ćete odneti tajnu u grob. Ne čini to zlonamerno, jednostavno ne može podneti da ne deli znanje. Naravno da to neće reći negde gde ćete biti nepopravljivo izloženi.

Foto: Unsplash.com

Vaga - Vara vas ova smirenost i slatkoća koju Vaga odiše. Ali ovo je takođe njena tajna. Sa svima se lako sprijatelji i informacije vadi odasvuda. Ali što se tiče tračeva, ona to radi s apsolutnom pravdom. Oslobodiće spletke koje se dešavaju u njenom životu, ali zna ko je više kriv.

Foto: Unsplash.com

Vodolija - Klasičan slučaj čoveka koji se pretvara da uopšte ne voli tračeve i ne obraća pažnju na drame i napetosti, već je taj koji sve zna i otkriva im to na odložen način. Ali ono što ga čini najboljim sagovornikom za ogovaranje je to što im predstavlja svoju dobro poznatu teatralnost i vi se smejete do suza.

Foto: Unsplash.com

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#astrologija

#horoskopski znaci