Poznati svi učesnici naredne faze takmičenja

Sinoć je kompletirana grupna faza ovogodišnje Lige šampiona. Na 9 utakmica je postignuto 20 golova. Utakmica između PSG i Bašakšehira je odigrana sinoć, zbog već poznate situacije koja se dogodila u utorak veče.

PSG je pobedio Bašakšehir sa 5:1 i tako se plasirao u narednu fazu takmičenja.

Grupa A, Bajern je pobedio Lokomotivu 2:0 i tako sprečio Marka Nikolića da se bori za Ligu Evrope. Atletiko je u direktnom okršaju za narednu fazu pobedio Salzburg 2:0 i plasirao se dalje.

Grupa B, Real je u Madridu pobedio Menhengladbah sa 2:0 i sa čelne pozicije ide dalje, dok poraz Nemce nije mnogo koštao, pa idu dalje sa 2. mesta u grupi. Inter je imao lepu šansu da prođe dalje, ali je odigrao 0:0 sa Šahtjorom, pa tako Ukrajinci idu u Ligu Evrope.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Grupa C, Olimpijakos je izgubio od Porta na svom terenu 2:0, ali se plasirao u Ligu Evrope i potencijalni je protivnik Crvene zvezde, dok Porto ide dalje kao 2. iz grupe. Mančester siti je pobedio Marsej 3:0 i sigurno prošao dalje.

Grupa D, Mitjeland i Liverpul su odigrali priajteljski 1:1. Dok je Atalanta pobedom od 1:0 nad Ajaksom obezbedila prolaz u narednu fazu.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona