Rešene neke dileme oko plasmana dalje

Sinoć je odigrano 7 utakmica poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona. Utakmica u Parizu je prekinuta kada su se igrači povukli sa terena zbog ispada sudije. Ta utakmica će se odigrati danas od 18.55 č. Na 7 odigranih mečeva postignuto je 22 gola.

Grupa F, u Rimu Lacio i Klub Briž su odigrali 2:2, a tim rezultatom Lacio kao 2. iz grupe ide dalje. Belgijanci idu u Ligu Evrope i potencijalni su rival Zvezde. Dortmund je pobedio Zenit 2:1 i sigurno prošao dalje.

Grupa G, u duelu Barse i Juvea bilo je 3:0 za Juve. Ronaldo je postigao 2 gola u duelu sa najvećim rivalom Lionelom Mesijem. Na taj način Juve sa 1. mesta ide dalje. Dinamo je pobedio Ferencvaroš i obezbedio mesto u Ligi Evrope.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Grupa E, Čelsi je sa Krasnodarom odigrao 1:1, dok je Sevilja pobedila Ren 3:1. Čelsi je prošao dalje kao 1. u grupi, dok i Sevilja ide dalje. Krasnodar će u Ligu Evrope.

Grupa H, Lajpcig je pobedio Mančester junajted 3:2 i prošao dalje, dok je Junajted potencijalni rival Zvezde. PSG i Bašakšehir večeras nastavljaju svoj meč.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona