Iznenađenja su viđena sinoć

U Ligi šampiona je odigrana polovina utakmica 5. kola. Na 8 utakmica postignuto je 19 golova, a pojedini rezultati su bili baš neočekivani. Krenimo redom.

Grupa A, Salzburg je pobedio Lokomotivu u Moskvi i na taj način sebi je obezbedio priliku da na svom stadionu u direktnom duelu sa Atletikom odlučuje o drugom putniku u narednu fazu. Lokomotiva nije baš izabrala najbolje mesto u poslednjem kolu da traži prolaz u Ligu Evrope, jer će gostovati u Minhenu. Atletiko i Bajern su u Madridu odigrali 1:1. U finišu je Miler bio strelac za Bajern sa penala i tako obezbedio bod svom timu.

Grupa B, Real je izgubio protiv Šahtjora drugi put ove sezone. I to je baš veliko iznenađenje. A Inter je pobedio Menhengladbah 3:2 u Nemačkoj. Situacija u ovoj grupi je baš interesantna, jer će poslednje kolo odlučiti sve.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Grupa C, Porto i Mančester siti su u Portugalu odigrali 0:0, dok je Olimpik Marsej pobedio posle preokreta Olimpijakos 2:1 i tako došao u situaciju da se bori za prolazak u Ligu Evrope.

Grupa D, Liverpul je pobedio Ajaks 1:0, ali je Atalanta odigrala mršavih 1:1 sa Mitjelandom. To praktično znači da će u poslednjem kolu Ajaks i Atalanta direktno odlučivati o drugom putniku u narednu fazu.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona