Odigrana polovina utakmica 4. kola

Sinoć je odigrano 8 utakmica 4. kola grupne faze Lige šampiona, na kojima je postignuto 26 golova. Neke stvari su se rešile, a neke dodatno zakomplikovale.

U grupi E, Sevilja i Čelsi su zabeležili pobede u gostima identičnim rezultatom 2:1 i sva je prilika da će u direktnom duelu rešiti pitanje pobednika grupe. Dok će Krasnodar i Ren u direktnom duelu odlučiti ko će u Ligu Evrope.

U grupi F, Dortmund je rutinski pobedio Klub Briž 3:0, i sebi prokrčio put u narednu fazu. Lazio je pobedio Zenit 3:1 i u dobroj je poziciji da prođe grupnu fazu.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

U grupi G, Barselona je bez Mesija rutinski pobedila Dinamo u Kijevu, dok je Juventus u poslednjim trenucima golom Morate pobedio Ferencvaroš i zadržao šanse da grupu završi kao pobednik. Dinamo i Ferencvaroš će u direktnom duelu odlučiti ko će u Ligu Evrope.

U grupi H, Mančester junajted je razbio Bašakšehir sa 4:1, a seriju golova nastavio je Fernandeš. Junajted je ovom pobedom stvorio lepu prednost u odnosu na rivale u borbi za 1. mesto u grupi. PSG je pobedio Lajpcig 1:0 golom Nejmara sa penala i tako se u ovoj grupi baš zakuvalo.

Večeras su na programu preostale utakmice 4. kola.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona