Nakon njih uslediće 6 drugih izvođača

Najpoznatiji rok sastav iz Gornjeg Milanovca Bjesovi otvoriće 3. sezonu muzičke veb-emisije Balkanrock Sessions. Nakon njih, na svake 2 sedmice, uslediće 6 drugih izvođača, a to su Sv. Pseta, Šajzerbiterlemon, Mud Factory, Bohemija, Sink i Rebel Star 🎶. 

U ponedeljak, 12. septembra, od 20 časova na Jutjub kanalu Balkanrock Sessions imaćete priliku da čujete nove pesme Bjesova i odgovore Zorana Marinkovića, frontmena benda, na naša pitanja o počecima benda, izazovima, planovima i drugim projektima.

Muzički sastav Bjesovi oformljen je krajem osamdesetih u Gornjem Milanovcu. Pored nekoliko promena imena (Bader Majnhof, Sent Galen, Čajna Blu, pa tek onda Bjesovi) i svog muzičkog, grandž izražaja, bend je privlačio pažnju svojom postavom. Naime, pored gitare, basa i bubnja, bend je u početku imao 2 pevača, što je bilo neobično.

Sedam godina od poslednjeg studijskog albuma Bjesovi dolaze na Balkanrock Sessions sa novim muzičkim materijalom, koji možete pogledati od 12. septembra u 20 č. na Jutjub kanalu Balkanrock

IZVOR: YT / Balkanrock Sessions

Autor: redportal.rs

#Balkanrock Sessions

#Bjesovi

#rok sastav