Policija i ne izlazi sa više detalja jer bi i najmanji mogao da pokvari istragu.

Policija je uspela da na mestu paljenja tela tročlane porodice Đokić - Gorana, Gordane i Lidije uzme tri vrste dokaza koji se trenutno veštače.

Iako su inspektori za ovih 18 dana koliko je prošlo od zločina suzili krug osumnjičenih, njegovo hapšenje uslediće nakon završenih veštačenja.

- Tela su bila prekrivena lišćem, granjem i letvama. Na njima je bilo DNK-a tragova. Sada se svaki detalj veštači i zbog istrage policija ne izlazi sa više detalja - objašnjava izvor Blica.

Kako se saznaje, istražitelji su uspeli da uzme otiske stopala, ali i od guma od automobila. Na ruku im je išlo i suvo vreme koje je bilo na dan kada su nađena tela Đokića i 2-3dana kasnije.

- Ubica ili više njih nije mogao da ne ostavi nekoliko tragova. Dok je bacao granje i letve nije koristio rukavice. Takođe, biće poznato kojim se vozilom udaljio nakon zločina jer su nađeni tragovi automobilskih guma. Sve se veštači, a u okolini Aleksinca i Niša nije nađen nijedan zapaljen automobil što potvrđuje i to je ubica ili više njih veruju da je zločin izveden savršeno - dodaje izvor Blica.

Prema rečima izvora Blica, policija i ne izlazi sa više detalja jer bi i najmanji mogao da pokvari istragu i ubica ostane bez kazne. Svi DNK-a tragovi se veštače i biće upređeni sa onima koji se nalaze u bazi.

Autor: Blic

#Aleksinac

#UBISTVO

#Đokići