Vreme je da kažemo veliko da prajmeru za oči

Godina 2020. Bila je to godina u kojoj su ruževi ostali duže nego što smo zamišljali u neaktivnosti u našem izgledu - zbog maske. Trebalo je naglasiti oči. Sjajne oči glavnog junaka. Maskara je kozmetika koju smo voleli i koristili više od bilo koje druge, dok su senke za oči počele dinamično da ulaze u igru. Malo boje zajedno sa crnom maskarom nikada nikome nije naškodilo.

Foto: Unsplash.com

Oni koji su već voleli senke za oči, ove godine su obožavali palete. Oni smo, opet, smatrali nepotrebnim korakom u šminkanju (jer jednostavno nismo znali kako da ih pravilno koristimo u suštini), počeli smo malo, malo da eksperimentišemo.

Ili četkom ili rukom počeli smo da ih nanosimo dajući boju šminki za oči. Pobegli smo od klasike i rekli veliko da nečem drugom. Vreme je da kažemo veliko da prajmeru za oči - jer ako nosite senke, ovaj korak ne bi trebalo da propustite.

Foto: Unsplash.com

Ali šta je prajmer za oči i gde će vam pomoći u šminkanju?

Pre nego što kliknete na plej u sledećem video zapisu koji ćete detaljno čuti, reći ćemo vam u dve reči da je primer za senke ovaj proizvod koji u suštini zaključava boju, održava je živahnom i stabilnom tokom celog dana, obezbeđujući jednoobraznost, lakoću i besprekorno nanošenje senki.

Foto: Unsplash.com

Istovremeno smanjuje izgled finih linija, stvarajući savršeno platno na kojem će se senke raširiti.

Sada je vreme da kliknete na plej u videu ispod!

View this post on Instagram

A post shared by Byrdie (@byrdie)

IZVOR: IG / @byrdie

Autor: redportal.rs

#korektor

#prajmer

#šminka