Frizeri ponovo rade. Vreme je da osvežite svoj izgled.

Kratko pitanje vašem supružniku / partneru / devojci potvrdiće sledeće: Promena vašeg imidža može vas psihološki podići, poboljšati vaše raspoloženje i ponuditi ovaj vrlo osvežavajući vazduh kakav svi imamo, ali tako, mnogo potrebe u novom svakodnevnom životu koji je stvorio blokade i pandemijsku krizu koronavirusa.

Foto: Unsplash.com

Najbolji potez da sledite naš savet i da eksperimentišete sa kosom. Usudite se da promenite frizuru i odaberite uz pomoć frizera onu koja odgovara vašim crtama lica i obliku vašeg lica. Mi vam pak pružamo pravu inspiraciju.

Buzz cut - Da, upravo ovo je frizura koju su nosili u vojsci. Šišanje ili fino šišanje je klasična vrednost, idealno u slučaju da imate okruglo lice.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

IZVOR: IG / @chrisevans

Pečurka frizura - Poznata i kao šešir, ovakav friz bio je jedan od najvećih trendova na muškim glavama tokom 90-ih, koji je danas ponovo pokrenut zahvaljujući pojavi Timotija Čalameta u Netfliksovom Kralju.

View this post on Instagram

A post shared by @tchalamet.lovers

IZVOR: IG / @tchalamet.lovers

Pompadur friz - Šišanje koje je modno napravio Tomi Šelbi iz kompanije Peaky Blinders želi da se kosa sa strane obrije, dok je ona na vrhu gusta i duga.

View this post on Instagram

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

IZVOR: IG / @peakyblindersofficial

Autor: redportal.rs

#frizura

#muškarci

#trend