Imaćete trepavice poput veštačkih

Svaka žena ima svoje tajne lepote bilo da su one povezane sa njenom skincarte rutinom ili šminkom, načinom na koji neguje svoje telo ili kosu. Tajne lepote koje je naučila od majke / bake, koje je sama otkrila, koje su videle i usvojile stručnjaci.

Ipak treba reći lepotne savete, a osim onoga što delimo jedni sa drugima, Dakota Džonson dolazi kako bi otkrila svoj i tačnije trik kako bi trepavice izgledale poput veštačkih.

Ali krenimo od početka. U nedavnom intervjuu, Dakota je podelila trik koji je naučila od svoje bake, holivudske glumice Tipi Hedren, kako bi produžila trepavice.

IZVOR: TW / LifeDJohnson

Ne, to nije serum za trepavice ili skup proizvod, već takozvani trik u ogledalu. Samo nam objašnjava.

- (Moja baka) me je gledala kako stavljam maskaru i rekla mi je da ako držim ogledalo i stavim maskaru dok gledam dole, naneću je pravilno od korena do krajeva trepavica ... I, naravno, ova tehnika je fenomenalna! Ona je filmska zvezda, legenda! rekla je karakteristično.

U suštini, Dakotin trik nema nikakve veze sa samom maskarom kao proizvodom, već sa načinom na koji drži ogledalo i tehnikom kojom ga primenjuje na oči. Spuštajući pogled, maskara se pravilnije širi od korena do krajeva trepavica.

IZVOR: TW / isDakotaJohnson

Autor: redportal.rs

#glumica

#lepota

#trend

#trepavice