Meč možete pratiti večeras od 21.00 čas

Trenutak istine za Real i Partizan večeras je od 21.00 časova, kada će ove dve ekipe odigrati svoj psolednji meč četvrtfinalne serije Evrolige i dati učesnika fajnal-fora!

Šta god da se desi u Madridu, jedna od ove dve ekipe će ući u istoriju Evrolige - što dodano pokazuje kakvu su uopšte seriju ove dve ekipe igrale tokom poslednjih dana.

Kada je u pitanju Real, Madriđani imaju priliku da, još otkako je konstruisan plej-of u ovom formatu, postanu prvi tim koji je posle 0:2 ili 2:0 dolazi do potpunog preokreta.

S druge strane, Partizan će imati priliku da postane prvi tim koji će kao gost dobiti četvrtifinale u petoj seriji, posle neverovatnih 16:0 koji su domaćini do sada imali. Uključujući i trijumf Olimpijakosa u utorak veče nad Fenerbahčeom.

- Svaka utakmica je drugačija. U prvom meču pobedili smo zahvaljujući Kevinu, u drugom smo više kontrolisali igru. Ne radi se o tome da znamo kako je pobediti na ovom mestu. Izgubili smo dva puta kod kuće iako u Areni obično igramo odlično. Dakle svaki susret je drugačiji, i nije bitno na kom terenu igramo, samo je važno da izađemo na parket i pobedimo - rekao je igrač Partizana Joanis Papapetru u najavi utakmice, kako prenosi Telegraf.rs.

Autor: Telegraf.rs / Redportal.rs