Crno-beli moraju da ostvare pobedu

Košarkaši Partizana večeras, u utakmici protiv Efesa, idu na sve ili ništa.

Ukoliko žele da zadrže šansu za plasman u narednu rundu Evrolige, crno-beli moraju da ostvare pobedu, a u tome će im pomoći navijači koji će, kao i tokom čitave sezone, ispuniti Štark Arenu do poslednjeg mesta. ⚫⚪

IZVOR: X / @PartizanBC

Pred večerašnji duel trener Partizana Željko Obradović izjavio je:

- Igraćemo protiv tima koji ima novog trenera, imali su odlične rezultate u prethodnom periodu, osim tog finala kupa u kom su izgubili od Fenerbahčea. Neki igrači su dobili nove uloge. Čovek koji je sada trener je dugo bio pomoćni trener u Efesu, veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu roster je promenjen u smislu da su se neki igrači oporavili. Oni zaista igraju dobro i pričati o njihovom kvalitetu je suvišno. Navijači Partizana su poznati po tome da uvek daju ogromnu podršku igračima i svima nama koji smo ovde. Zamoliću ih da budu podrška timu i da probamo iz te energije i onoga što daju timu da dođemo do rezultata. To je najvažnije - poručio je Obradović.

Pred večerašnji duel bek crno-belih Aleksa Avramović podelio je svoja očekivanja:

- Sledi nam utakmica protiv Efesa, jedna od najtalentovanijih napadačkih ekipa u Evropi. Znamo da će sutra opet doći 20.000 ljudi da nas podrži, kao i uvek. Na nama je da povećamo agresivnost i pobedimo sve utakmice. Svi smo motivisani i jedva čekamo da izađemo na teren sutra - naglasio je Avramović. 

Partizan nakon 26 kola zauzima 11. mesto na tabeli sa 12 pobeda i 14 poraza, dok Efes ima 11 ostvarenih pobeda i 15 poraza, tim skorom trenutno zauzima 14. mesto u Evroligi.

Autor: redportal.rs