Stanija spremna da progovori o bivšem partneru i bivšoj drugarici

Nedelja, rezervisana za emisiju Izbacivanje, ni ovoga puta neće ostaviti ravnodušnim, jer će voditeljka Dušica Jakovljević poželeti dobrodošlicu Radomiru Marinkoviću Takiju, ocu aktuelne zadrugarke Maje Marinković i bivšoj devojci Marka Markovića - Staniji Dobrojević.

Darko Tanasijević biće zadužen za omiljenu čašicu razgovora i emotivne ispovesti takmičara, koji će voditelju ogoliti dušu o svemu što ih je mučilo prethodne nedelje.

Stanija Dobrojević, prvi put nakon raskida Maje i Marka, stiže nikad raspoloženija da progovori o svom bivšem partneru, ali i bivšoj drugarici, od koje mnoge poteze nije očekivala.

Otac pomenute zadrugarke, Taki, takođe je prvi put na vrućoj stolici od kad je Marinkovićeva ostavila Marka i odlučila da na njihov odnos stavi tačku.

Situacija koja će dodatno pogrejati sve u studiju i doliti ulje na vatru, jeste Stanijino nedavno gostovanje na RED televiziji, prilikom kojeg je priznala da ona i Maja zapravo nisu nikada bile bliske drugarice i da su se za par godina samo par puta videle, a da je Taki taj koji je naduvao priču o njihovom prijateljstvu.

Autor: pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Radomir Marinković Taki

#Stanija Dobrojević

#ZADRUGA

#zadruga 6

#zadrugari