Zadrugari opleli o bivšoj devojci Marka Markovića

Jos jedna zanimljiva noć u Zadruzi je za nama, a jedna od glavnih tema bila je nekadašnja učesnica rijalitija Stanija Dobrojević čiji je bivši dečko Marko Marković postao redovan učesnik u novoj sezoni.

Uroš Ćertić je opleo po atraktivnoj brineti, braneći manekena i nije štedeo reči:

- Vi kao da pričate o akademskoj građanki. Imamo nas dvojica dosta zajedničkih prijatelja. Pao je pod pritisak i srozao se što je bio sa devojkom koja se sa golim si*ama šetala po terasama, gu*ila, ali dečko na tvom nivou nikad nije trebao da dozvoli da bude sa jednom takvom. Taj dečko treba da bude sa ćerkom Milke Forcan, a ne sa Stanijom koja se za paparaco šeta gola po terasi. Ti imaš ponašanje, genetiku i izgled da ti biraš, a ne ove. Samo kreten muškarac priča da nije u redu da ne prizna šta ste radili - rekao je Ćertić, pa dodao:

- Ne može da bude boginja od metar pedeset, atraktivna okej jeste. Je l' ste vi ludi bre? Daj molim te, ti si za nju Ajnštajn. To se je*e utorkom uveče u šest ujutru kad se ne javljaju drugih pet. On ima ime i reputaciju jer je uspešan amneken, lep i ume da se ponaša, a ne zbog čobanke koja se šeta za džabe - zaključio je Uroš.

Dok je Marko sve vreme ćutao u diskusiju se uključio i Kristijan Golubović. On je otkrio da su njih dvoje u rijalitiju Farma imali intimne odnose za koje su imali posebnu šifru:

- Prva je čepila pi*ke na Instagramu i prva je dobila fejk stvari od toga. Ja kažem šifru "seno", ona ode gore i ja je iz*ebem i završim - rekao je Kristijan.

Pogledajte detaljnije u nastavku:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#kristijan golubovic

#marko markovic

#stanija dobrojevic