Trevor i Megan u ljubavi su bili 7 godina.

Megan Markl stekla je svetsku slavu kada je uplovila u vezu sa britanskim princem Harijem, za kog se i udala 2018. godine. Njihovo venčanje milioni ljudi su pomno pratili u prenosu uživo.

Za vrlo kratko vreme se saznalo da je glumica već bila udata za producenta Trevora Engelsona.

Trevor i Megan u ljubavi su bili 7 godina. Upoznali su se u jednom baru i verovali su da će ostariti zajedno, ali je razvod usledio nakon samo 18 meseci braka.

Kako se pisalo, glavni razlog njihovog razvoda bila je udaljenost, budući da je Megan snimala seriju Suits u Torontu, dok je Trevor radio u Los Anđelesu. Zvanično su se razveli 2013. godine, a pričalo se da su problemi među njima nastupili još pre nego što su se venčali.

Foto: Instagram.com/promiflash

Naime, Engelson je u jednoj emisiji sve vreme pio iz pljoske, što je njegovu suprugu veoma razbesnilo, te mu je sve vreme slala poruke da "spusti pljosku“ i da deluje "vrlo neprofesionalno“.

Ipak, još jedna nesvakidašnja stvar vezana za njihov brak privlačila je pažnju mnogih medija.

Kako je preneo Daily Mail, Megan Markl je od svog prvog supruga tražila da potpiše takozvani "trudnički ugovor“ koji se odnosio na to šta će on sve morati da plati kada ona ostane u drugom stanju. Tako je Trevor, navodno, morao da se obaveže na to da će plaćati privatnog trenera, nutricioniste i dadilje, kako bi njegova supruga nakon trudnoće brzo mogla da vrati svoju liniju i što pre se vrati poslu.

Autor: redportal.rs

#Megan Markl

#Razvod

#trevor engelson

#trudnički ugovor