U sedmicama uoči venčanja došlo je do najvećeg razdora između Kejt i Megan i to u odluci treba li princeza Šarlot ispod haljinice nositi čarape ili ne.

Nova knjiga Katie Nikol ponovno je otkrila nove nesuglasice između Suseksovih i Kembridžovih. Princ Hari se nadao kako će Kejt, s kojom je bio jako blizak, ipak popustiti i pomoći Meghan da se uklopi, te da će njih dve u nekom trenutku postati i prijateljice.

No, to se nije dogodilo. Megan je smatrala da od kraljevske porodice nije dobila odgovarajuću podršku, dok je Hari rekao kako ga je najviše zabolelo to što upravo od brata i Kejt, koja mu je bila kao sestra koju nije imao, nije imao nikakve potpore.

- Verovatno je malo teško reći da mu se Megan od početka nije sviđala, no Vilijam je to prikrivao i suzdržavao se od bilo kakvih komentara. Očito je bio srećan zbog Harija, no isto je tako bio i oprezan, kao i u slučaju svih osoba koji se prebrzo zbliže sa članovima njegove porodice - otkrio je za knjigu jedan od najstarijih Vilijamovih prijatelja.

View this post on Instagram

A post shared by Shazzam (@shazzamtoronto)

IZVOR: IG / shazzamtoronto

U sedmicama uoči venčanja došlo je do najvećeg razdora između Kejt i Megan i to u odluci treba li princeza Šarlot ispod haljinice nositi čarape ili ne. Do svađe je doveo i odabir kraljevske tijare koju je Megan mogla posuditi od kraljice.

A upravo te pripreme za venčanje bile su iznimno teške za kraljicu, koja je bila uzrujana zbog Harijevog ponašanja, nekih njegovih zahteva, ali i načina na koji je rešavao neke stvari. Tada se i njihov odnos dodatno narušio.

Međutim, ono sa čime se kraljica nikako nije mogla pomiriti bio je odabir venčanice. Elizabeta je s rezervom primila vest da će Megan Markle do oltara prošetati u čisto beloj Givenchy haljini, koju je samo za nju dizajnirala Clare Waight Keller. Ono što ju je najviše zasmetalo upravo je odabir te bele boje, budući da je Megan Markle iza sebe već imala jedan brak, stoga kraljica nije smatrala da može ponovno nositi belo.

- Kraljica je bila iznenađena tim odabirom. Možda je to stvar nekih zastarelih stavova, no ona je ipak bila mišljenja da ako ste već i bili u braku, na dan novog venčanja možete nositi prljavobelu, ne belu, baš kao što je to vojvotkinja od Kornvola učinila kada se udavala za princa Čarls - otkrio je u knjizi dobro upućeni izvor.

Autor: redportal.rs

#Kraljica Elizabeta

#Megan Markl

#Princ Hari

#bela venčanica

#svadba