Srpski fudbaler saopštio da želi da ide

Srpski napadač Luka Jović napustiće Real Madrid u letnjem prelaznom roku!

Prema specijalizovanom fudbalskom sajtu "Transfermarkt", Jovićeva trenutna vrednost je 18.000.000 evra, što je neuporedivo manje od 60.000.000 evra koliko su Madriđani platili Ajntrahtu za njega 2019. godine.

Jović je saopštio čelnicima Reala da želi da ide, što su oni prihvatili i sledi rastanak, prenosi "Diario As". Podsetimo, srpski napadač ima ugovor do 2025. godine i Real ne može tek tako da ga pusti, već mora da ga proda, piše Informer.

Podsetimo, španski mediji su pisali da je srpski fudbaler u januaru 2021. godine tražio odlazak što je Zidan i odobrio. Vratio se u Ajntraht, gde je dobro počeo, ali nije ostao na tom nivou kako je sezona odmicala. Tada je na 18 mečeva Bundeslige dao četiri gola, više nego u dve i po godine u Realu koliko je član slavnog kluba iz španske prestonice.

Jović je ne želi više da čeka šansu jer je jasno da Karlo Anćeloti ne računa na njega i da pored Benzeme, prednost ispred njega ima i Marijano Dijas. Srbin je igrao na 49 utakmica i postigao tri gola za skoro tri sezone.

U ovom momentu se ne zna gde bi bivši igrač Crvene zvezde mogao da nastavi karijeru.

Autor: pink.rs / informer.rs

#Luka Jovic

#rastanak

#real madrid