Najskuplji srpski fudbaler propušta utakmicu reprezentacije

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prijateljski meč protiv Mađarske, a zatim protiv Danske, a obe utakmice će propustiti najskuplji i najtraženiji fudbaler Srbije Dušan Vlahović.

Naime, srpski napadač je doživeo povredu prepona i nakon konsultacija doktora odlučeno je da se fudbaler vrati u Torino.

- Dušan Vlahović zbog oporavka od povrede prepona neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za prijateljske mečeve sa Mađarskom i Danskom. Posle konsultacija doktora Juventusa i doktora reprezentacije Srbije i razgovora koji su danas imali selektor Stojković i Vlahović, odlučeno je da je u ovom momentu za njega najbolje da predstojeći period iskoristi za rehabilitaciju. Vlahović se uskoro se vraća u Torino - saopštio je Fudbalski savez Srbije

Srbija 24. marta u Budimpešti igra protiv Mađarske, a 29. marta u Kopenhagenu protiv Danske i definitivno je da selektor Dragan Stojković Piksi u tim utakmicama neće moći da računa na "sedmicu" Juventusa, dok će mesto u napadu zauzeti prema planu Aleksandar Mitrović i Luka Jović.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#dusan vlahovic

#reprezentacija