Kada je policija u nedelju provalila u njihov stan, zatekli su stravičan prizor

Meraj Zafar, optužen je za ubistvo svoje devojke Amine Hjat (19). On je navodno nakon ubistva njeno telo ubacio u kadu punu kiseline, a njene ostatke je kasnije pronašla policija na njihovom imanju u Sidneju.

On je na svojim profilima na društvenim mrežama nekoliko dana pre ubistva podelio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svoje devojke.

Prema sudskim izveštajima, pretpostavlja se da je Aminino telo u kiselini bilo više od jednog dana, prenosi Telegraf. Obdukcija je pokazala da je devojka ubijena između ponoći i pet časova ujutru, više od 24 sata pre nego što su njeni ostaci pronađeni.

Rođaci su prijavili policiji da su zabrinuti za nju, a kada je policija u nedelju provalila u njihov stan, zatekli su stravičan prizor.

Policija je odmah krenula u potragu za Zafarom, koji je kasnije sam došao u policiju i predao se, piše Daily Star.

Amina je poreklom iz Bangladeša, a u Australiju je došla kako bi se udala za Meraja kog je poznavala svega nekoliko nedelja. Merajev advokat se pojavio danas na sudu u njegovo ime navodeći da je njegov klijent uznemiren što se nalazi u pritvoru.

Aminini roditelji Abu i Mahfuza slomljeni su zbog smrti svoje ćerke.

- Svi smo se nadali da će ona postati lekar. Htela je da pomogne ljudima. Želim da mi se vrati moja ćerka - rekao je neutešni otac.

Merajevi advokati su sudu uputili zahtev za kauciju, međutim sud je to odmah odbio.

Autor: Marija Milutinović

#bodibilder

#bodibilder ubio devojku

#kiselina

#policija