Maja Marinković kaže da se vraća u Zadrugu 5 da uništi život bivšem dečku Filipu Caru!

Maja je pre 11 dana diskvalifikovana iz rijalitija jer je pretukla momka iz Crikvenice, ali izgleda da mu pakao tek sledi!

Maja poručuje da će Caru zagorčati život zato što svakodnevno flertuje sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević.

- Jedva čekam da se vratim u Zadrugu i Caru se userem u život! Nije ni svestan šta ga čeka! Mnogo me je razočarao. Bila sam u pravu za sve što sam mu zamerala, a posebno za flert sa drugim devojkama. Kad sam napustila rijaliti, pregledala sam snimke i videla da mi je svašta radio iza leđa. Skupo će platiti za to - kaže Marinkovićeva za Informer.

Foto: Printscreen YouTube/ZadrugaOfficial

I nastavlja:

- Flert sa Dalilom Dragojević! Očijukao je s njom dok smo bili zajedno, a nastavio je s tim i kada sam izbačena. Dešavalo se da leži sa mnom na krevetu i bez blama joj dobaci: "Vidi Dakicu, istuširala se, miriše..." Mene to isprovocira, pa skočim na njega i posle sam ja kriva što sam ga udarila! Niko ne čuje šta je on pre toga rekao i da me je izazvao da reagujem burno.

Neće se pomiriti sa njim:

- Nema šanse! On je veliki kompleksaš, ženskaroš... Neiživljen je. Šta će mi takav muškarac?! Sve radi proračunato! I sa Dalilom i sa mnom je bio u vezi samo da bi imao priču u rijalitiju. Pala sam na njegove oči i osmeh, ali kad bolje razmislim, dečko ima 150 kila i nije baš neki frajer. Mogao bi da smrša - priča Maja za Informer.

Autor: Informer.rs

#Filip Car

#ZADRUGA

#maja marinkovic