Dejanovi najbliži trebalo bi uskoro da uđu u Zadrugu i pomognu Dejanu da očvrsne

Otkako je Dalila prevarila svog muža Dejana sa Filipom Carom, Dejanova porodica mu je sve vreme pružala podršku i bila uz njega. Dejan i Dalila poslednjih dana su sve bliži, a došlo je i do pomirenja. Da li će ovo biti kratkog daha ili će uslediti novo venčanje, ostaje da vidimo. Međutim. kako saznaje Telegraf, Dejanovi najbliži trebalo bi uskoro da uđu u Zadrugu i pomognu Dejanu da se izvuče iz cele situacije. 🧐🧐

- Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su rešeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal - reko je za Telegraf Jestet izvor blizak porodici Dragojević.

Kako navodi izvor, mama Biljana želi da pomogne Dejanu da se izvuče iz cele situacije, kao i da Dejan bude svestan da će mu vrata njihove kuće uvek biti otvorena:

- Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gde da se vrati nakon rijalitija te da su su vrata porodične kuće za njega uvek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli.

Autor: redportal.rs

#Dejan Dragojević

#ZADRUGA

#Zadruga 5

#dalila dragojević

#porodica