Veruje da je njena desetogodišnja unuka sve to izmislila

- To je van svake pameti, život svoj mogu da dam, da sahranim obe unuke, ako je to bilo - kaže za Novosti Nadica Savić iz Velikog Golovoda kod Kruševca, majka S.S. (44) osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje nad maloletnom ćerkom.

- Sin se danonoćno mučio, da joj donese hranu, odeću, sve o se tiče škole, i on tako nešto da učini. Smem da dam dušu i srceto je nemoguće.

Majka S.S.(44) veruje da je njena desetogodišnja unuka sve to izmislila, kaže da se prvo požalila u školi da je otac ogrebao iza uha i da je tako sve krenulo. Nadica tvrdi da se u porodici, ona i njen suprug Živojin, dobro brinu o obe unuke, pomažu sinu S.S, čija je supruga i majka dve devojčice otišla iz kuće dok je oštećena imala oko godinu i po dana.Nadica Savić, majka S.S. (44) osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje nad maloletnom ćerkom.

Kako su Novosti juče objavile,kruševačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv S.S. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljne polne radnje nad svojom maloletnom ćerkom starom 10 godina, saznaju Novosti. Devojčica je izmeštena u hraniteljsku porodicu.

Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu, gde je 25. septembra ispitan S.S i nakon čega mu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Autor: Novosti.rs

#pedofilija

#policija