Stefanator bije najvažniju životnu bitku

Poznati makedonski jutjuber Stefan Rašković, poznat kao Stefonator u otvorenoj ispovesti preko svog Jutjub kanala, otkrio je da u poslednjih nekoliko meseci vodi najtežu borbu u svom životu.

U julu 2020. godine, 23-godišnji Stefan je saznao da ima tumor testisa i da će mu trebati operacija i dug proces oporavka.

Govorio je i o tome kako je jedva ustao posle prve operacije, koliko je bila teška hemoterapija koja je trajala mesecima, ali i da je, jer je operacija bila neuspešna, pred njim još jedna operacija.

View this post on Instagram

A post shared by Steffonator (@steffrasho)

IZVOR: YT / steffrasho

- U u leto 2020. osetio sam bol u testisima, propisali su mi antibiotike, bolovi su nestali na neko vreme, ali nekoliko dana kasnije osetio sam nešto čudno i pomislio sam da moram da se obratim lekaru. Uradili su mi dodatne testove. 23. jul 2020. dan je koji nikada neću zaboraviti, dijagnostikovan mi je tumor - započinje emocionalno priznanje Stefan.

Mladi jutjuber rekao je da je prošao četiri ciklusa hemoterapije tokom nekoliko meseci, tokom kojih je imao komplikacije, ali i zato što je operacija bila neuspešna, pred njim je još jedna operacija.

Pored reči podrške i ohrabrenja dobio je i puno pohvala javnosti koja je skupila hrabrosti da otvoreno govori o zdravlju muškaraca i potrebi za redovnim pregledima, s obzirom da i mnogo mlađim muškarci mogu da obole.

IZVOR: YT / Steffonator 

Autor: redportal.rs

#Severna Makedonija

#Stefan Rašković

#Stefonator

#jutjuber

#kracinom

#rak