Policija još traga za počiniocem

Osam dana nakon što je nonšalantno ušetao u jednu nišku apoteku u nasljeju Palilula i odneo kutiju sa dobrovoljnim prilozima za decu obolelu od raka, policija još traga za počiniocem.

Intenzivno se radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kažu u policiji, a kako se na snimku koji je zabeležila kamera u objektu vidi, u pitanju je muška osoba sa naočarima i pod maskom, koja je najpre prošla pored apoteke, a zatim se vratila i ušla.

U trenutku kada je verovatno procenio da je radnica nakratko napustila pult i otišla u drugu prostoriju, on ulazi u lokal, uzima kutiju sa dobrovoljnim prilozima i izlazi napolje.

Na dodatnom snimku, koji je ispod pomenutog objavljen u komentarima na Fejsbuku, vidi se da je samo nekoliko minuta ranije, u 15.36, isti muškarac ušao u apoteku i, dok je stajao iza gospođe, koja se nalazila na kasi, merkao kutiju sa novcem. Već u 15.39 on se vratio po nju.

Iz apoteke u NIšu nisu želeli da govore za medije, a sam snimak koji danima kruži društvenim mrežama, izazvao je gnev mnogih korisnika.

IZVOR: FB / Jelena Ristic

Autor: Novosti.rs / redportal.rs

#Niš

#deca

#krađa

#prilog

#rak