Ne planiraju tu da se zaustave

Kristina Ozturk (23) je Ruskinja koja je u braku sa gruzijskim milionerom Galipom Ozturkom (56). Imaju 11 dece, od kojih je Kristina jedno rodila prirodnim putem, a ostalih 10 beba dobili su surogat majčinstvom, koji je u Gruziji legalan, a Kristina kaže da se nada da će imati nekoliko desetina više dece, takođe uz pomoć surogat majki.

Kristina je upoznala Galipa kada je kao mlada samohrana majka rešila da otputuje do mesta Batumi. Tamo je upoznala Galipa i to je bila, kaže, ljubav na prvi pogled.

- On je moj mentor, vodič i princ – sve u jednom - tvrdi ona, a Galip potvrđuje njene reči.

- Lako je biti sa njom, uvijek ima osmeh na licu, a istovremeno je sramežljiva i tajanstvena. To je supruga kakvu sam oduvek želeo, nebrušeni dijamant sa čistim srcem - kaže on.

Ubrzo se Kristina preselila u Batumi sa ćerkom Vikom. Galip je dosta stariji od nje i takođe je pre braka sa njom imao svoju, odraslu djecu.

Složili su se da žele što više dece, ali bili su ambiciozni i brzo su shvatili da njena reproduktivna sposobnost nije dovoljna da udovolji njihovim željama. Zato su se odlučili na surogat majčinstvo, koje košta oko 8.000 evra po trudnoći.

- Trenutno imam 10 dece i najnoviju bebu Oliviju, koja nam je stigla krajem prošlog meseca - rekla je Kristina.

Kristina takođe tvrdi i da nema dadilje i da je maksimalno posvećena deci. Ona se nada da će da dođe do brojke od 105 njih.

View this post on Instagram

A post shared by Кристина Озтюрк (@batumi_mama)

IZVOR: IG / batumi_mama

pročitajte još

Parler SE VRAĆA

Autor: redportal.rs

#Gruzija

#brak

#deca

#milioner

#ruskinja