Da li je ovo osveženje koje treba Denveru?

Kako prenosi portal Mondo, prethodne noći u NBA ligi nije bilo mnogo utakmica, ali za dodatna uzbuđenja se pobrinuo prelazni rok, tako da smo bili svedoci velikog trejda u koji su uključena čak tri tima.

Denver, Boston i San Antonio su se dogovorili da razmene košarkaše, a ovo je epilog: Huančo Ernangomez ide u Spurse, Bol Bol i Pi Džej Dozer u Seltikse, a u Nagetse stže Brin Forbs.

Najzanimljiviji je naravno dodatak timu Nikole Jokića. koji je trenutno u teškoj situaciji bez Mareja i Portera. Ostaje da se vidi da li će Forbs biti pravo rešenje sa klupe.

U pitanju je šuter koji je već 6 godina u NBA ligi i koji je ova godine beležio prosečno 9,1 poen za San Antonio uz 1,6 skokova i 1 asistenciju po meču. U Denveru bi on mogao da dobije i veću minutažu pošto se od njega očekuje da osigura određeni broj poena ako Jokić nije na terenu.

Denver ostaje bez Dozera, koji je zbog povrede ligamenata kolena svakako već izgubljen za celu sezonu, dok je Bol Bol takođe povređen ali će odsustvovati samo 3 meča.

Denver je trenutno na 6. mestu zapada sa skorom 22-20.

Autor: mondo.rs

#Brin Forbs

#Denver

#Jokić

#Nagetsi

#pojačanje