Muzički kompozitor osvojio internet 😊

Filip Springer je američki kompozitor, najpoznatiji po komponovanju božićnih pesama. Štaviše, jedna od njegovih najpoznatijih pesama je Santa Baby, koju je napisao sad već davne iz 1953. godine.

Ovu numeru su kasnije obradile mnoge muzičke ikone, kao što su Majkl Babl, Gven Stefani, Madona, Robi VIlijams i Tejlor Svift.

IZVOR: YT / Gwen Stefani

IZVOR: YT / missy cat

To što najveće zvezde današnjice obrađuju njegove pesme nije neka novost za Springera. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, on je komponovao muziku za neke od najpoznatijih pevača kao što su Frenk Sinatra i Elvis Prisli.

Video-snimak kompozitora, koji svira Mesečevu sonatu, poznatu Betovenovu kompoziciju, pojavio se na društvenoj mreži Tviter. Iako sada ima 94 godine, njega muzika nikad nije napustila:

IZVOR: TW / @Elis60922881

Snimak je, zapravo, prvobitno objavila Filipova ćerka na svom Fejsbuk profilu, povodom svog rođendana. Ona se u postu zahvalila svima na lepim željama i naglasila da je ovo bio jedan od najlepši momenata tog dana.

IZVOR: FB / Tamar Springer

Magično, zar ne? 🤩 Tamarin post dobio je preko 60.000 pregleda, 90.000 lajkova, a video-snimak pogledalo je preko 3 miliona ljudi.

Autor: redportal.rs