Prevaranti razvili "dečip" – mali uređaj za "jednokratnu upotrebu" koji se pričvršćuje na mesto uboda i uveravali će uništiti "sve čipove koji su ubrizgani" 😃

"Domišljati" Rusi počeli su da prodaju "uređaje za dečipovanje" u svojoj zemlji – koji bi se koristili posle vakcine protiv koronavirusa.

Naime, dr Georgi Kostjuk, glavni lekar Psihijatrijske kliničke bolnice u Moskvi, objasnio je da su prevaranti razvili "dečip" – mali uređaj za "jednokratnu upotrebu" koji se pričvršćuje na mesto uboda. Teoretičari zavere su uveravali sledbenike da će "dečip" uništiti "sve čipove koji su ubrizgani" sa vakcinom u ruci.

Kaže se da su lude teorije zavere posebno popularne u zemljama poput Rusije i Bugarske, gde su stope vakcinacije niske, ali smrtni slučajevi ogromni. Aparat za dečipovanje kupili su Rusi koji su vakcinisani da ne bi ostali bez posla ili otišli ​​na odmor.

Ruski psihijatar ističe da su "priče o mikročipu glupe i čudne". Do sada je 39% Rusa vakcinisano sa dve doze vakcine protiv koronavirusa.

Autor: redportal.rs

#Vakcina

#dečipvanje

#rusi

#Čip