Dvojica su umalo svoju GREŠKU platili glavom

Kako prenosi Kurir.rs, Velja Nevolja se nije libio ni da ubije svoje ljude ukoliko bi se zamerili ili napravili neku grešku!

Pozivajući se na nezvanične informacije, Kurir navodi da je Belivuk odlučio da likvidira dvojicu svojih "vojnika" zato što su zaboravili da isključe svoje telefone u trenutku dok su prenosili delove tela iz kuće u Ritopeku do Dunava.

Da bi stvar bila još gora, Velju Nevolju su i ostali bliski saradnici savetovali da likvidira "vojnike" koji su napravili grešku, ali Belivuk se predomislio u poslednjem trenutku. Kako navodi izvor iz istrage, na kraju ih je brutalno prebio:

Belivuk je pobesneo kad je čuo da su im telefoni bili uključeni jer su policajci tako mogli da ih prate i da ih uhvate na delu dok bacaju delove tela u reku. Velja Nevolja je urlao da su "glupi ko k**ac i da su ga umalo odali". Nekoliko njegovih najbližih saradnika ga je savetovalo da se i ta dvojica odmah ubiju, ali Belivuk je, kad se smirio, odlučio samo da ih nauči pameti. Zatim ih je brutalno pretukao i ponižavao pred ostalim pripadnicima bande

Bivši Veljini saradnici su odlučili da progovore za policiju nakon što su zaključili da su visoke zatvorske kazne sve realnije kada su u pitanju Velja Nevolja i Marko Miljković, kao i da će kroz saradnju sa policijom uspeti da sebi ublaže kazne.

Autor: Kurir.rs / redportal.rs

#Kuća u Ritopeku

#Ritopek

#marko miljković

#velja nevolja

#veljko belivuk