Sjajan gest!

Fudbalska utakmica između Srbije i Portugala izazvala je mnogo bure u javnosti.

Srbija je uspela da se nosi sa aktulenim prvakom Evrope i nakon 0:2 uspe da izbori rezultat 2:2 i osvoji 1 ali veoma vredan bod u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo!

U poslednjih trenucima meča naša reprezentacija je imala mnogo sreće kada je najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo šutirao na gol, lopta je prešla liniju, a sudija to nije video!

Heroj tog poteza bio je Stefan Mitrović koji je uspeo da izbaci loptu iz gola i nakon toga još jednom sačuva gol svog tima!

Čuveni Ronaldo je, vidno izrevoltiran odlukom sudije da ne prizna gol, bacio kapitensku traku i napustio teren pre sudijskog zvižduka.

Pogledajte sporni trenutak:

IZVOR: YT / Sport Klub

Sve to je ispratio dežurni redar na stadionu Rajko Mitić koji je uzeo traku kapitena Portugala i odlučio se za veliki humanitarni gest!

On je kapitensku traku najboljeg fudbalera današnjice postavio na sajt i pokrenuo aukciju u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć šestomesečnom Gavrilu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kliklite OVDE za praćenje aukcije i doniranje novca.

Licitacija traje 3 dana i svakog trenutka ponuda raste. Poslednja cena koja je ponuđena je 270.000 dinara.

Podsetimo, za Gavrilovo lečenje potrebno je 2.500.000 evra. Porodica nažalost nema uslova da sama sakupi novac, pa se obratila širokoj javnosti za pomoć.

Autor: redportal.rs

#AUKCIJA

#Portugal

#Srbija

#gavrilo djurdjevic

#humanost

#kapitenska traka

#kristijano ronaldo

#utakmica