Reagovala i policija i hitna pomoć

Na fudbalskom terenu u Delimađi su se susreli domaći FK Koštam Polje i FK Studen Vitez iz Studenice. Tokom meča došlo je do incidenta, nakon kojeg su navijači fizički napali studeničke fudbalere.

IZVOR: YT / StudenicaOnline

Incident se dogodio u 24. minutu kada je igrač Koštam Polja isključen zbog udaranja studeničkog igrača (Bobana Đorđevića) bez lopte. Nakon toga došlo je do opšte pometnje na terenu kada domaći igrači okružuju sudiju utakmice protestvujući zbog odluke gde dolazi do upućivanja pogrdnih reči i gurkanja. Istovremeno dolazi i do verbalnog sukoba igrača obe ekipe.

Kada su fudbaleri Studen Viteza pokušali da izađu sa terena došlo je do upada na teren domaćih navijača. Njih oko 30 fizički je napalo igrače Studen Viteza udarajući i šutirajući ih.

Nakon nemilih scena, sudijska trojka donela je odluku da trajno prekine utakmicu. Nekoliko studeničkih fudbalera zatražilo je medicinsku pomoć u zdravstvenom centru u Novom Pazaru dok je par njih dalo iskaz u policiji.

U međuvremenu pristigla je i policijska patrola koja je u saradnji sa redarskom službom i rukovodstvom oba kluba intervenisala da se situacija smiri. Uz policijsku pratnju studenički fudbaleri napustili su Delimeđe.

Autor: redportal.rs

#Kraljevo

#Studenica

#delimađi

#fudbal

#fudbalska utakmica

#tuča