Večerašnja emisija protekla bez Pande 🐼

Ekipa emisije Pitam za druga je večeras bila u nešto drugačijem sastavu. Kendiju se pridružila voditeljka Ana Radulović, koju često gledate u emisiji Vremenska dijagnoza. Njihov gost po planu je trebala biti Snežana Ojdanić, ali ona nije mogla da fizički bude prisutna. Uključila se u emisiju putem video poziva i dala opširno mišljenje o svom, ali i o učešću drugih zadrugara.

Foto: Printscreen RED TV

Snežana je po izlasku dobila samo pohvale, za svoje Crnogorce ona je moralni pobednik, presrećni su i zadovoljni njenim ponašanjem. Ona je i sama zadovoljna onim što je pokazala, ali smatra da je mogla da bude aktivnija. Drago joj je što je bila učesnik i što je upoznala neke ljude.

Foto: Printscreen RED TV

Mateja i ona su se složili kada je Kristijanovo učešće u pitanju. Oboje ga vide kao favorita i smatraju da je jako doprineo ovoj sezoni. Kao najveće folirante Snežana bi izdvojila Frana, Milicu Kemez i gospođu Ljiljanu. O Milici Kemez je dosta čula od kako je na slobodi, ali ne planira da te stvari iznosi u javnost. Đedović, Vladimir Tomović i Lepi Mića su osobe sa kojima želi da nastavi da se druži kada sve ovo prođe.

Ljubav između Mateje i Tare je obeležila Zadrugu 3. Mnogi gledaoci bi voleli da ponovo vide Mateju u Zadruzi i smatraju da to što je pesma izbačena 11. ima simbolično značenje povezano sa Tarom. Međutim, Mateja misli da njegov potencijalni ulazak ništa ne bi promenio jer je Tara zaljubljana u Čorbu. Drago mu je što se ponovo zaljubila i njeno trenutno ponašanje u Zadruzi mu se dopada. Dodao je još i da mu je najlepša učesnica Paula Hublin. Kako li će Tara reagovati kada ovo bude čula? 😂 A šta li bi tek rekla kada bi saznala da je Mateja u srećnoj vezi? Detalje nije želeo da otkriva, ali je potvrdio da je srećan i zaljubljen.

Foto: Printscreen RED TV

Snežana planira da se ponovo posveti muzici, a mi vam ostavljamo link Matejine nove pesme kojom je započeo muzičku karijeru.

IZVOR: YT / Mateja Matijević

Autor: redportal.rs

#Matija Matijević

#Snežana Ojdanić

#pitam za druga