Priča bez kraja u nastavcima 🐺👩

Pobednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar potvrdila je da će tužiti Vuka Moba zbog narušavanja časti i dodala da je na celu priču stavila tačku, ali da njena advokatica nije:

- Moja advokatica misli o tome. Za narušavanje časti, zbog stvari koje je izrekao. Ja sam se prvenstveno javila zbog svoje majke. To mi je bila prilika da ona čuje moj glas, to mi je bilo najvažnije, i da učesnici Zadruge budu upućeni u to šta se dešava u spoljnom svetu. Ona je tamo, nije joj sigurno svejedno, i jako je ružno sa njegove strane, i on je sam rekao da je stavio tačku, ja sam isto stavila tačku, ali moja advokatica nastavlja - objasnila je Kija u emisiji Premijera pa otkrila i da je sigurna da je Vuk za njom patio:

- Patio jeste, ne verujem da sad pati, ali se očigledno mnogo nervira na pomen mog imena. Ne kajem se ni zbog čega u životu, ni zbog ljubavi, ni zbog greške, ni zbog prolazne ljubavi, a pogotovo ne zbog velike ljubavi.

Foto: Pink.rs

Za kraj Kockareva je objasnila i da bi pristala da ode na poligraf kako bi dokazala da reper nije govorio istinu:

- Ja ću da odem, ali da tih 10.000 evra ode meni ili u humanitarne svrhe, ali da se pravi priča zarad opstanka je stvarno ružno. Nemam šta da se suočavam sa tim glupostima.

Autor: redportal.rs

#Kristina Kija Kockar

#Zadruga 4

#pevačica