Prvi rijaliti u kome se Miki pojavio bio je Veliki Brat

Peta, ujedno i poslednja sezona rijaliti programa Zadruga, počinje sutra od 21 čas na televiziji Pink. 📺 Nekoliko takmičara je već ušlo u karantin, a među njima našao se i Miki Đuričić kome je ovo 13. put da ulazi u rijaliti. 😁

- Ti si veteran, koji ti je rijaliti po redu? 😁

- Nažalost, 13. mi je. Kažu to je baksuzan broj, meni možda donese sreću, uvek mi je sve bilo obrnuto. Video sam da ulaze sada neki mladi ljudi koji žele da se bave muzikom ili estradom... Ja ne gledam ko se čime bavi, već kakav si čovek. Ako si dobar čovek, ne zanima me čime se baviš. A ako si nešto plus loš čovek - rekao je Miki novinarima, kako piše Pink.rs, pa potom dodao koliko će mu teško pasti odvojenost od ćerke Dunje:

Foto: Printscreen Pink.rs

- To će mi najteže biti. Ona je mala, ne zna još da mene nema. Supruga i ja smo pričali. Ako je već poslednja Zadruga, da odem i ostanem do kraja jednom. Mi živimo jedan normalan, skroman život. Ne žalimo se. Supruga je zaposlena, ja radim kod kuće. Ali ovo bi nam rešilo neke stvari, planiramo da se bavimo seoskim turizmom. Mnogo je razloga da ostanem. Nadam se da ću ih videti za Novu godinu, preko poziva, mada bi mi to možda bilo još gore. Svi koji me poznaju kažu da sam postao dosta blaži čovek kad sam postao otac. To se nekako desi. Meni su tako pre 15 godina rekli da samo dete može da me promeni i tako je bilo. Kad sam prvi put uzeo dete u ruke, sve se promenilo - otkrio je Miki.

Podsećamo, Miki Đuričić je tokom prošlog vikenda stao na ludi kamen sa svojom izabranicom, sa kojom je dobio i ćerku. Detaljnije u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs

#Miki Đuričić

#Zadruga 5

#dunja

#rijaliti

#ćerka