Stariji brat Troterovih je morao da se oglasi

Čuveni engleski glumac Dejvid Džejson se na kratko vratio u ulogu koja ga je proslavila širom sveta, famoznog Del Boja, kako bi poželeo sreću fudbalskoj reprezentaciji Engleske pred finale Evropskog prvenstva u fudbalu koje će se održati u nedelju.

81-godišnjak je stajao ispred robe za koju smo uvereni da je u međuvremenu uspeo da uvali nekom. 😊

- Kako si Garete? Dobro? Još živiš u severnom delu Londona? Imao sam ortaka, znaš, koji je živeo neko vreme kod tebe u komšiluku, samo niz ulicu od tebe, znaš? Finčli, sećaš se? Da skratim, javio sam ti se da bih ti se tebi i momcima pod tvojom komandom poželeo najveću moguću sreću, shvataš? - rekao je Del Boj u ovoj javljanju.

Ipak, on je imao još ponešto da doda.

- Međutim, kad smo kod sreće, možeš li da mi učiniš nešto? Onaj naš kapiten, kako se beše zove? Beri, Beri, Beri Pejn beše? Možeš li da mu kažeš da prestane da skače gore-dole dok neko pokušava da postigne gol? Zadnji put mu se glava isprečila, ali srećom udario je mrežu. Imao je sreće, shvataš? - dodao je on.

Naravno, ovo obraćanje nije moglo da prođe bez neke vrste poslovne ponude od starog Dela.

- Uh, samo pre nego što odem, zamoliću te za jednu uslugu. Vidiš, imam kontejner pun ovakvih lopti, pa me zanima da li bi mogao da mi učiniš da se ti i momci potpišete na sve njih. Zapamtite; ko reskira, profitira - jasno je rekao Del Boj u ovom obraćanju.

Ne znamo baš koliko će Del Boj doneti sreće engleskoj fudbalskoj reprezentaciji, ali budući da tokom većeg dela svoh života i nije imao previše iste, šanse su prilično zategnute. Istina, na kraju serije je uspeo, tako da, nikad se ne zna. 😄

IZVOR: TW / @onlyfoolsnews

Autor: redportal.rs

#Mućke

#del boj

#engleska reprezentacija