Golubovićeva ćerka pošla u 1. razred

Bivši zadrugar Kristijan Golubović tokom 4. sezone rijaliti programa Zadruga prevario je svoju suprugu Ivanu sa pevačicom Kristinom Spalević, sa kojom je i dalje u emotivnoj vezi.

Kristijan je nakon izlaska iz Zadruge 4 govorio za medije i tom prilikom kazao kako je Kristinu upoznao sa suprugom, međutim, upravo zbog nje Golubović sada ne može da viđa ćerku, jer mu to žena ne dozvoljava.

- Sa ženom se odnosi još nisu sredili, baš sam je zvao. Želeo sam da odvedem ćerku u školu, kreće u prvi razred, ali ona mi ne da. Ne moram da ulazim u školu, samo da budem prisutan, to je veliki dan za nju, ali Ivana mi je odbrusila: "Nema ti šta nju da vodiš, ti si nas ponizio, nemaš pravo" - rekao je Kristijan za Mondo i dodao da je moguće da će Kristina postati njegova žena.

Foto: Instagram.com / @kristina_spalevic

- Ja sam s Ivanom živeo u zajednici, napravio sam šta sam napravio, stidim se i kajem, ali volim svoju devojku, možda buduću ženu, možda buduću bivšu. Možda nju prevarim s Ivanom, takve sam prirode - zaključio je on za pomenti medij.

Autor: redportal.rs

#Kristijan Golubović

#Kristina

#ZADRUGA

#ivana

#prevara