Atraktivna brineta napustila imanje i otkrila detalje koji će vas ŠOKIRATI.

U jučerašnjem duelu u Zadruzi našli su se Tomović i Žana. Učesnici su dobili priliku da dupliraju glasove u igri koja je organizovana na imanju. Pobedu je odneo Tomović sa 93 posto glasova, nakon čega je Žana napustila Belu kuću sa osvojenih 7 posto glasova publike. Atraktivna brineta nakon izlaska zaputila se ka studiju gde ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je sa njom obavila intervju.

Foto: Pink.rs

- Što se tiče Frana za njega imam samo reči hvale, on je jedan vrlo inteligentan smiren i fin mladić, a što se tiče odnosa Frana i Sanje smatram da je definitivno to deo Sanjine igre. Nemoguće je steći bilo kakav vid emocija preko ekrana. Ponavljam postoje emocije prema Jovani. Vreme će pokazati svoje. Odnos Paule i Tome ne bih komentarisala, jer su oni kao par tabu tema. To ne zaslužuje ni minut pažnje, sa moje tačke gledišta.

Ima dosta učesnika koji mogu više da pokažu, ja nisam svađalica i cela ta energija mi nije išla. Uslovi su odlični, dopada mi se koncept i zadovoljna sam - Rekla je Žana.

Autor: redportal.rs