Ako niste od srećnika koji na svom računu imaju pozamašnu sumu novca, onda će vas ovaj tekst sigurno zanimati.

Ne morate da zaradjujete milion dolara da bi izgledali kao da ih već imate. Bitno je obratiti pažnju na sitne detalje koji mogu poboljšati opšti utisak. Naučite kako da pomerite fokus i obratite pažnju na određene stvari kako biste izgledali i osećali se samouvereno, moćno i stilizovano bez davanja bogatstva na odeću.

Dobar stav je pola posla! 😊

Zaboravite na lažnu dizajnersku odeću.

Foto: Printscreen Brightside

Kvalitetna torba pogodna za budžet proizvođača bez dobro poznatog imena doprineće mnogo više vašem izgledu nego lažne Guči ili Majkl Kors torbe sa iskrivljenim printom i lošim logotipom. Mnogo je mudrije uzeti ove detalje u obzir i kupiti modernu odeću jednostavnijeg izgleda nego slepo juriti dizajnerski komad odeće po svaku cenu. Lažnjak u rukama je izuzetno primetan.

Obratite pažnju na tkanine.

Foto: Printscreen Brightside

Tanke, pletene bluze koje su preterano zategnute, bluze koje naglašavaju svaki preklop, plus džemperi koji izgledaju naduveno – svi ovi odevni predmeti mogu izgledati prikladno u određenim situacijama. Međutim, u većini slučajeva, ovi odevni predmeti su i dalje inferiorni u odnosu na kardigane sličnog izgleda napravljene od teške, teksturisane tkanine i bez nepotrebnih detalja u smislu dekora, stila ili boje.

Foto: Printscreen Brightside

Posebnu pažnju obratite na boju tkanine.

Foto: Printscreen Brightside

Različite nijanse boja u velikoj meri utiču na percepciju datog odevnog predmeta. Ovu razliku možete videti ako uporedite običnu zelenu boju i neonu zelenu boju, na primer. Ali ima i suptilnijih nijansi. Na fotografiji iznad možete videti kako siva sa desne strane izgleda daleko intenzivnije u poređenju sa drugom verzijom. Takve nijanse se smatraju složenim s obzirom da sadrže mešavinu boja. U ovom slučaju, mešavina boja se sastoji od bele, sive i crne nijanse.

Izbor kvalitetnog veša.

Foto: Printscreen Brightside

Pretpostavlja se da gaćice igraju sekundarnu ulogu. Čuli više o važnosti izbora pravih grudnjaka. Međutim, ovakav pristup je u osnovi pogrešan jer formiranje "savšene siluete" takođe zavisi od ispravnog izbora donjeg veša. Najpogodniji izbor po ovom pitanju su gaćice napravljene od mikrofibera. Njihova visoko podignuta građa garantuje fiksaciju suknji, dobro podizanje zadnjice, i generalno, njihov fiziološki oblik ih čini najudobnijom opcijom za nošenje.

Obratite pažnju na detalje.

Foto: Printscreen Brightside

Detalji na odeći mogu da upropaste celokupan izgled, čak i ako je odevni predmet visokog kvaliteta, ali to ne znači da treba da odbijete da ga kupite. Pronalaženje odevnog predmeta koji savršeno pristaje vašem telu ponekad je mnogo teže od menjanja kičastih ili istrošenih dugmadi. Ne budite lenji i izađite da pronađete adekvatniju alternativu u šivaćem radnji – iznenadićete se koliko izgled vaše odeće može da se promeni zbog naizgled sitnijih detalja.

Koje još nijanse kvare ili doprinose vašem stilu?

Autor: redportal

#dolara

#milion

#stl