NOVI TREND: Ljubimci poznatih imaju zavidan broj pratilaca na Instagramu

Instagram je pun preslatkih pasa, a ni ljubimci poznatih nisu izuzetak. Zvezde kao što su Paris Hilton, Lejdi Gaga i mnoge druge, napravile su profile svojih ljubimaca na društvenim mrežama.

Paris Hilton ima ceo Instagram profil posvećen njenoj "krznenoj deci" pod imenom Hilton Pets. Njeni psi definitivno žive u najluksuznijim mogućim uslovima. Oni uživaju u psećoj vili koja ima klimu, grejanje, dizajnerski nameštaj i luster. Hilton je napravila i TikTok stranicuza svoje preslatke životinje u julu 2020. godine. Pokojni pas Paris Hilton je nekada bio jedan od najpoznatijih ljubimaca i Holivudu. Pratite ih sve na @hiltonpets.

View this post on Instagram

Dogs are girl’s best friend 💕

A post shared by Hilton Pets (@hiltonpets) on

IZVOR: IG / @hiltonpets

Ljubav koji Kajli Džener deli prema svojim ljubimcima čak je dovela do toga da Kajli preskoči dodelu American Music Award 2016. godine kada su njeni psi Norman i Bambi imali štence. Pratite ih na @normieandbarbijanner.

View this post on Instagram

Auntie Kendall using us as a prop ugh

A post shared by Normie and Bambi Jenner (@normieandbambijenner) on

IZVOR: IG / @normieandbambijenner

Keti Peri, pevačica i sudija američkog Idola napravila je Instagram stranicu za svog psa Nagetsa uoči objavljivanja njenog muzičkog spota za pesmu Small Talk u kojem se nalazi njen ljubimac @missnuggetperry.

View this post on Instagram

Mommy + me pool time 💕

A post shared by NUGGET (@missnuggetperry) on

IZVOR: IG / @missnuggetperry

Gospođica Asia Kinneys nasledila je od svoje mame Lejdi Gage osećaj za Asia je u prošlosti bila model za Coach pa su njene fotografije na Instagramu definitivno vredne pažnje. Pratite je na @missasiakinney

View this post on Instagram

Wiggie 💙 #asiagaga

A post shared by Miss Asia Kinney ✴ (@missasiakinnney) on

IZVOR: IG / @missasiakinney

U Junu 2020 godine pevačica Dženifer Lopez napravila je Instagram stranicu za štene koje je poklionila sinu Maksu. Ime novog člana porodice još uvek ne znamo ali je profil na Instagramu već napravljen. S obzirom da je novi ljubimac još uvek štene i samo 3 nedelje u novoj porodici profil još uvek nema puno pratilaca ali verujemo da će se to vrlo brzo promeniti. Sa nestrpljenjem čekamo slike! 😊 @tbdpupofficial.

View this post on Instagram

Welcome to the fam, @tbdpupofficial! We got Max this adorable lil golden doodle and we haven’t named him yet! ✨What should we name this cutie!? Tyson or Yankee? All will be revealed soon! 🐶

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

IZVOR: IG / @Jlo

Sigurni smo da ljubimci poznatih žive zavidnim životom. Šta vi mislite, da li u tome preteruju?

Autor: redportal.rs

#DogsOfInstagram

#ljubimcipoznatih