Prodata Maraševa jakna

Ekipa popularnog filma i serije Južni vetar, treći put je organizovala humanitarnu licitaciju u cilju prikupljanja finansijskih sredstava za decu kojoj je pomoć najpotrebnija.

Ovog puta na prodaju je bila Maraševa jakna, koju će glavni glumac Miloš Biković nositi u 2. delu filma Južni vetar.

Licitacija je organizovana početkom prošle nedelje i zbog velikog interesovanja poznatih ličnosti, ali i anonimnih osoba, zvanično je završena u četvrtak.

Licitaciji se pridružio i najbolji reket sveta Novak Đoković, a više o samoj licitaciji i Đokovićevom učešću možete saznati iz teksta ispod:

Pored Novaka Đokovića, akciji se javno priključila i poznata manekenka Sofija Milošević, koja je na kraju i odnela pobedu u licitaciji.

Ona je ponudila najveću sumu u iznosu od 8.500 evra i tako pomogla maloj Anđeli Dimitrijević, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 2.

Prenosimo zahvalnost porodice Dimitrijević u celosti:

- Nakon velike borbe, i nemilosrdnog nadmetanja među poznatim ličnostima - Maraš je definitivno skinuo jaknu, koja je na današnji dan prodata za neverovatnih 8.500 evra. Hvala svima koji su licitirali i slali poruke podrške. Posebnu zahvalnost dugujemo ekipi filma Južni vetar, divnoj dami Sofiji Milošević i jednom velikom gospodinu Milošu Bikoviću. Hvala svim našim saborcima koji se bore da Anđela dobije svoju životnu bitku - stoji u objavi na Fejsbuk stranici Za Anđelinu životnu bitku.

Svi oni koji nisu u finansijskoj mogućnosti da doniraju za pomoć maloj Anđeli, mogu poslati SMS 347 na broj 3030.

Autor: redportal.rs

#Humanitarna akcija

#andjela dimitrijevic

#juzni vetar

#licitacija