Da li je ona zaista žena bez ukusa ili se pak ceo svet vara?

Ukoliko ste aktivni na društvenoj mreži Tviter, verovatno ste već pretpostavili na koga se odnosi ovaj naslov.

Naime, jedan od tviteraša objavio je sliku poznate modne kreatorke koji je pokrenuo lavinu komentara. Reč je o jednoj od urednica američkog modnog časopisa Vogue, Lin Jeger.

IZVOR: TW / @manemoguceje

Ako ste mislili da je Ana Vintur ikona Vogue, prevarili ste se. Lin Jeger je, osim što je urednica ovog lista, jedna od 500 najuticajnijih ljudi u svetu. Često se može luti da bi mladi dizajneri prodali dušu đavolu da vide ovu ženu u prvom redu na njihovoj reviji, budući da se smatra da je njena reč jača je od hiljade lajkova na bilo kojoj društvenoj mreži.

Pored svega navedenog, Lin takođe, regularno sarađuje sa časopisima kao što su New Yorker, New York Times i Style Magazine. Iako je uglavnom doživljavaju kao klovna i frika koji ne zna da ukombinuje dve boje, Lin je najpopularniji komentator mode, kako u Americi, tako i u svetu.

Široj javnosti Lin je postala poznata nakon jednog komentara koji je uputila Melaniji Tramp. Tada je internet postao glavno mesto za diskusiju na temu, da li jedna ovako obučena žena uopšte sme da se usudi da komentariše Melaniju koja je uvek perfektno stilizovana.

Mada, i naša Tviter ekipa je imala svaša nešto da kaže. Baci oko. 😉👇🏻

IZVOR: TW / @pantljicara1

IZVOR: TW / @zena_mornar

IZVOR: TW / @___samostonisam

IZVOR: TW / @zbogompameti

IZVOR: TW / @Bilipiton16

Koje je vaše mišljenje u vezi sa Lin? 🧐

pročitajte još

Moda ne bira vreme 💃

Autor: redportal.rs

#MODA

#Melanija Tramp

#Urednik

#Vogue