Pevačica iscrpljena!

Suđenje bivšem partneru pevačice Slađane Milošević zbog nasilja u porodici odloženo je danas pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu:

- Mislim da se ovakva vrsta spora, koja je isprljujuća, stresna i teška za sve učesnike, na ovaj način odugovlači. U redu bi bilo da postoji neki dokazni postupak koji treba prolongirati zbog svedoka ili same sudske procedure. Ali ovo nije taj razlog, ovo je osnova koja se može svesti pod bazičnu ljudsku neodgovornost - izjavila je Slađana za Kurir televiziju, a zatim dodala:

- Kako se osećam? Pa kao i svako ko je preživeo neku vrstu nasrtaja, ugrožavanja lične slobode, oduzimanja ličnih prava i ljudskog dostojanstva - zaključila je Milošević

Podsetimo, Stanković se, po tužbi, tereti da je u martu ove godine bio nasilan prema svojoj partnerki Slađani Milošević. Pevačica je prijavila optuženog nakon što je među njima, navodno, najpre došlo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog kontakta. Miloševićevoj je lekarska pomoć ukazana u Urgentnom centru, i konstatovane su joj lake telesne povrede.

Autor: redportal.rs

#Slađana Milošević

#Suđenje

#nasiljenadženama

#nasiljeuporodici