Pevačica bez dlake na jeziku! 🔥

Popularna pevačica Nikolina Kovač javno je izrazila svoj stav po pitanju svojih kolega koji planiraju da nastupe za novogodišnju noć.

Naime, dok koronavirus bukti u našoj zemlji neki pevači, neobazirući se na trenutnu situaciju, zakazali su nastupe za Novu godinu.

Ipak, mnogi su otkazali planirane događaje do daljnjeg, a jedna od njih je i Nikolina Kovač, koja nije imala reči hvale za kolege koji su zanemarili pandemiju:

- Otkazala sam svoj novogodišnji nastup, ne želim nikoga da ugrozim. Ne bih mogla da se nosim sa činjenicom da ljudi stradaju, odnosno da se zaraze na mom nastupu, da slavimo i da pevamm, a sutra pola njih da završi u bolnici. To mi je strašno - rekla je pevačica i dodala:

- Što se tiče mojih kolega, svako radi prema ličnom nahođenjui svako od nas zna šta je najbolje za njega. Navikla sam godinama unazad da radim, da u Novu godinu uđem sa publikom i Sašom, ali sada već razmišljam da odem sa porodicom kod mojih u Sarajevo i da prvi put za doček budemo zajedno. Čudno mi je što ne radim, ali tako je najbolje - izjavila je Nikolina za Toxic TV.

Autor: redportal.rs

#Nikolina Kovač

#Nova Godina

#koronavirus