Nekoliko korisnih saveta 😊

Da li ste ponekad pomislili da možda ne raspolažete pravilno novcem? Trošite ga na stvari koje vam nisu potrebne, ili vam jednostavno odlazi iz ruku? Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da ga privučete! 😎

Definišite odluke

Zamislite koliko novca želite da zaradite u određenom vremenskom roku. Na primer, za 6 meseci želim da zaradim toliku sumu novca. Počnite sa malim ciljevima i kraćim rokovima kako biste sebe motivisali i ohrabrili, a zatim povećajte svoje ambicije. Svoje očekivanje možete napisati na papir koji ćete držati na vidnom mestu u svom domu ili ga pred spavanje ponavljati kao afirmaciju.

 Zašto vam je potreban novac?

Novac je sredstvo razmene određenih dobara. Uvek želimo neku sumu novca da bismo nešto sebi priuštili. Jasno odredite zbog čega vam je potreban novac i zapišite na papir sve što želite sa tim novcem sebi da priuštite. To će poslužiti kao dodatna motivacija.

Iskoristite svoje sposobnosti!

Verujte u sebe, verujte da je sasvim moguće da ostvarite željeni cilj. Iskoristite svoje najbolje sposobnosti i potencijale i usmerite energiju u pravcu koji vam je važan. Ne rasipajte svoju energiju. Usavršavajte se i radite na sebi.

Autor: redportal.rs

#novac

#pare

#zakon privlačenja