Nekoliko saveta kako da začinite svoju vožnju! 😈

Vreme je da malo začinite stvari između partnera i vas? Jedna od najuzbudljivijih opcija je definitivno i seks u kolima. Ali mnoge stvari mogu poći po zlu, pa evo i nekoliko sjajnih saveta za seks u autu koji će biti vrhunski užitak. 🧐

Parkirajte se udobno "u kolima" - Najveća nedoumica kod mnogih, koji žele da probaju seks u automobilu, je da nema baš puno prostora. Zbog čega morate dobro iskoristiti ono malo prostora koji imate u automobilu. Neke mogućnosti, koje je preporučio Karmel Džouns: Zavalite sedište dokle god može ili probajte seks u prtljažniku.

Odaberite privatno mesto za parking - Koliko god da je zabavan seks sa automobilom, toliko je manje zabavno kada vas uhapse. Ako ste parkirani na javnom mestu, budite sigurni da je zabačeno i po mogućnosti mračno.

Nosite suknju ili haljinu - Ako ste zabrinuti za privatnost tamo gde ste parkirani, lepršava suknja ili haljina deluju kao neka vrsta šatora da sakrijete posao od znatiželjnih prolaznika. Lak pristup je ključan.

Zagrejte atmosferu sa oralnim seksom - To je odličan način da započnete stvari!

Igrajte se temperaturom - Zabavite se tako što ćete smanjiti klimu na nekoliko minuta, a zatim prebaciti na grejanje. Ili uključite grejač sedišta dok klima uređaj radi. Ovo ne samo da doprinosi faktoru iznenađenja, već prelazak sa vrućeg na hladno čini kožu ultrasenzibilnom.

Iskoristite u potpunosti prednosti retrovizora - Kao, strateški nagnite ogledala automobila tako da budu usmereni na akciju. 😉

Pojačajte muziku - Zato što ste na tako malom prostoru, ako dovoljno pojačate muziku, čitav automobil će početi da vibrira, što može da poveća uzbuđenje. Takođe prikriva buku, dajući vam slobodu da pustite glas ako želite. Pokušajte da promenite stanicu tokom seksa u zavisnosti od raspoloženja: hard rok ako želite brz, intenzivan tempo ili R&B za romantičnu atmosferu.

Savet stručnjaka - Iskusni praktičari seksa u kolima vole da ponesu i lubrikant sa sobom. Koliko god da je celo iskustvo uzbudljivo, takođe je pomalo i stresno i zastrašujuće, što ponekad može voditi nešto bolnijem seksu.

Ukoliko to nekim slučajem još ne znate, ali seks u kolima je ilegalan u većini zemalja sveta. U kolima koja su na javnom mestu, hoćemo reći. Ukoliko vodite ljubav u kolima koja su parkirana u garaži, u većini slučajeva bi trebalo da ste u okvirima zakona. 😎

pročitajte još

SEKS FAKTS 😎

Autor: redportal.rs

#automobil

#saveti

#seks